Granollers

Roca Umbert obre una convocatòria per seleccionar projectes expositius vinculats amb les arts visuals

Es tracta de 8 ajuts econòmics repartits en tres modalitats: artistes visuals, performance i comissariat |Formen part del jurat, entre d'altres, Joan Fontcuberta, artista resident a Roca Umbert, i professionals independents

per NacióGranollers, 24 de juliol de 2017 a les 11:41 |
La regidora de Projectes Estratègics, Alba Barnusell, l'assessor de Roca Umbert, Joan Fontcuberta i l'alcalde Josep Mayoral presentant la convocatòria | Aj. Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Granollers informa que s'obre la convocatòria, fins al 30 de setembre, de creació, producció i difusió a projectes en l'àmbit de les arts visuals i la imatge de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. La convocatòria, presentada el passat dijous, està adreçada a persones d'arreu a títol individual o col·lectiu, sense límit d'edat o nacionalitat. Es tracta de 8 ajuts econòmics repartits en 3 modalitats: artistes visuals, performance i comissariat. Els projectes hauran d'estar vinculats a les següents temàtiques: memòria ferida, infiltració i/o empoderament.

L'objectiu del consistori amb aquesta convocatòria és el de "regular la selecció dels projectes en el camp de les arts visuals i la imatge que accediran als ajuts de suport a la creació, producció i difusió artística contemporània a Roca Umbert". Es crearan 3 comissions de selecció dels projectes presentats que també faran seguiment i valoració dels projectes. Formaran part del jurat, entre d'altres, Joan Fontcuberta, artista resident a Roca Umbert, i professionals independents al jurat "amb la voluntat de donar major transparència".

 

Participació