camp de palou

PDECat-Demòcrates de Granollers proposa mesures per regular la mobilitat amb el camp de futbol de Palou

El grup demana garantir que el nou equipament no suposarà una càrrega excessiva de vehicles pels carrers de Palou

per Redacció, 11 de juliol de 2017 a les 12:18 |
Imatge virtual de com serà el nou camp de futbol que es construirà a sobre de l'actual, a Palou | Ajuntament de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal del PDeCAT-Demòcrates de Granollers, a través del seu portaveu, Àlex Sastre, ha demanat a l’equip de govern que es garanteixi, a través del pla de mobilitat que s’està redactant, "que el camp de futbol de Palou no suposarà una càrrega excessiva de vehicles als carrers més cèntrics de Palou". Sastre ha precisat que "en concret el passeig fluvial, el carrer Francesc Fàbregas i el Camí Ral. Aquests són carrers d’àmbit rural o bé situats en zones d’esbarjo, i no estan preparats per assumir el volum de trànsit que pot suposar un equipament com un camp de futbol”.

Per aquest motiu, Sastre ha demanat que “s’implementin les mesures necessàries per tal de desviar el trànsit de vehicles per vies més adequades, per tal de dirigir-los cap al pàrquing que s’està construint a la llera oest del riu Congost”. “Des de l’Ajuntament tenim les eines de mobilitat necessàries per tal de restringir el pas de vehicles per vies que es volen preservar i redirigir-lo cap a carrers com el de Guglielmo Marconi, l’avinguda Sant Julià i el carrer de can Malla, la C-35, al mateix temps que es fa un aposta decidida per fomentar la mobilitat en bicicleta i s’incrementa la freqüència de transport públic a Palou”, ha defensat.


Finalment, el grup ha lamentat que "a l’hora de definir la ubicació del nou camp de futbol, l’equip de govern socialista hagi prioritzat l’efecte electoral (el primer anunci va ser a 3 mesos de les eleccions municipals de 2015) i no s’hagi definit conjuntament amb els veïns de Palou". De tota manera, s’ha mostrat predisposat a “aportar solucions per tal que l’equipament sigui una oportunitat per Palou i no una molèstia”.

 

Participació