quart cinturó

L'alcalde de Mollet del Vallès demana a Foment que el traçat del Quart Cinturó no s'acosti a Gallecs

Josep Monràs es mostra a favor que s'executi el tram entre Terrassa i Granollers perquè cal una alternativa "capaç de descongestionar la B-30"

per Redacció, 14 de juny de 2017 a les 11:44 |
Un tram asfaltat del Quart Cinturó a Terrassa | La Torre
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha enviat una carta al ministeri de Foment en què demana que es faci el Quart Cinturó però que el seu traçat no afecti l'espai natural protegit de Gallecs. El batlle reclama que el projecte sigui consensuat amb la Generalitat i també amb el conjunt del territori. En aquesta línia, Monràs admet que es imprescindible disposar d'un eix alternatiu a la B-30 capaç de descongestionar aquesta carretera i reduir la contaminació atmosfèrica.

La petició arriba després que l'executiu espanyol hagi adjudicat la redacció de l'estudi informatiu del tram entre Terrassa i Granollers per 1,14 milions d'euros i s'hagi anunciat una inversió de 400 milions per acabar aquest tram de la B-40.

 

Participació