fira de l'ascensió 2017

Exposició fotogràfica sobre la Porxada

Es podrà veure fins el 4 d'agost a l'Ajuntament

per Redacció, 25 de maig de 2017 a les 17:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Granollers acull, fins el 4 d'agost, l'exposició fotogràfica La Porxada, 430 anys, dedicada al monument més emblemàtic de la ciutat.

En aquesta mostra es poden veure les fotografies més antigues de la Porxada i d’altres que il·lustren diversos moments de la seva història. N'hi ha d'excepcionals, com el seu desmantellament per restaurar-la, poc abans de fer 400 anys. També, de quotidians, que demostren el seu caràcter aglutinador, de trobades, esdeveniments, celebracions i manifestacions.

 

La Porxada, 1918-1923 Foto: Autor desconegut/Col·lecció Ajuntament de Granollers/AMGr


L'exposició es podrà veure tots els dies laborables, en l'horari d'obertura de l'edifici de l'Ajuntament de Granollers situat, precisament, a la plaça de la Porxada. Aquesta construcció, doncs, declarada Bé Cultural d'Interès Nacional l'any 2006, dóna la millor benvinguda a aquesta mostra, just abans d'accedir a l'espai de l'exposició, a la planta baixa de l'edifici.

 

Participació