educació

L'Escola Montserrat Montero estrena piscina

El centre recupera aquesta piscina climatitzada que té múltiples beneficis teraupèutics per a l'alumnat

per Redacció , 3 de maig de 2017 a les 20:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres representants de l'Ajuntament de Granollers i el Consell Comarcal del Vallès Oriental han comprovat in situ el funcionament de la nova piscina climatitzada de l'Escola Montserrat Montero, després que s'han renovat totes les instal·lacions i els revestiments del recinte per poder-la tornar a posar en funcionament segons la normativa vigent. Així s'han modificat els revestiments i les fusteries interiors i exteriors, amb materials resistents als agents químics i de fàcil neteja i desinfecció. Els paviments són antilliscants. L'empresa Constructora Cardoner SA ha portat a terme les obres per un preu d'adjudicació de 241.138,76 euros.
 

La nova piscina de l'escola Foto: Ajuntament de Granollers

 

L'Escola Montserrat Montero està especialitzada en l’atenció d’alumnes amb discapacitat intel·lectual, d’edats compreses entre 3 i 20 anys de la comarca del Vallès Oriental. El fet de disposar d'aquesta piscina climatitzada, que va entrar en funcionament el mes de març, ajuda especialment els alumnes que s'inicien en la natació i les persones pluridiscapacitades. Els beneficis d'aquesta activitat són múltiples: els dota d'autonomia, és un mitjà que els ajuda a integrar-se a la societat, els ajuda a disminuir el to muscular i a l'estimulació basal i és adient per a alumnes amb transtorn de l'espectre autista. 
 

L'activitat de piscina es fa amb els professionals del mateix centre de manera que aquest fet genera confiança en els alumnes i estalvia també recursos logístics. 
El Centre Montserrat Montero té actualment un 18 % d'alumnes de Granollers

 

Participació