La recepta

Fesolets de Santa Pau amb cloïsses

Cada cap de setmana, els ingredients i tots els detalls de l'elaboració d'un nou i suculent plat

| 17/03/2017 a les 13:09h
Arxivat a: Cuina
Aquesta notícia es va publicar originalment el 17/03/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ingredients per a dues persones:
 
20 cloïsses
400 grams de fesolets de Santa Pau cuits + suc de cocció del fesols
2 grans d’all trinxat
100 ml. de vi blanc
Julivert trinxat petit
Un got d’aigua mineral
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
 
Preparació:
 
Posem les cloïsses en aigua amb sal per purgar-les durant una hora aproximadament. En una cassola fem les cloïsses a l'estil mariner, posant a sofregir l’all trinxat amb una mica d’oli d’oliva. Abans que agafi color hi afegim les cloïsses, juntament amb el vi blanc i l’aigua; deixem que s’obrin totes, les retirem del foc a mida que es vaguin obrint i les reservem.

Deixem reduir els líquids fins que quedin a la meitat; arribat aquest punt afegim els fesolets de Santa Pau que prèviament  hem escalfat juntament amb una mica de caldo de la cocció dels fesols, incorporem per últim les cloïsses reservades, tot deixant fer un petit xup-xup màxim tres minuts, rectifiquem  de sal i pebre i ho servim.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Presentació de l'estudi al Consell Municipal Escolar | Toni Torrillas
01/01/1970
Amb l’estudi finalitzat, el Consell Escolar Municipal organitza uns tallers oberts a la participació de la comunitat educativa per tal compartir propostes i línies d’actuació
Un cotxe amb una etiqueta ambiental aparcat a Barcelona | Adrià Costa
Jordi Bes
01/01/1970
Dur el distintiu és voluntari però recomanable: la Guàrdia Urbana comprovarà la matrícula abans de sancionar a qui circuli malgrat tenir-ho prohibit
Edifici de Correus a Manresa | CWM
01/01/1970
Els anarcondicalistes asseguren que "la insuficiència de llocs de treball i la precarietat laboral" afecten seriosament "al dret dels usuaris a rebre amb la qualitat i terminis corresponents la seva correspondència"