castells

David Carruesco, nou president dels Xics de Granollers

Per la seva banda, Xavi Usarralde és el nou cap de colla | Els Xics faran 25 actuacions durant el 2017

per NacióGranollers , 12 de febrer de 2017 a les 20:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'assemblea dels Xics de Granollers ha escollit en l'última assemblea de l'entitat la nova junta. Destaquen el nou president, David Carruesco, i Xavi Usarralde, que és el nou cap de colla. Mireia Salomó és la nova sots presidenta; Anna Caballero, la responsable de secretaria; i Jordi Cirac, el nou tresorer. L'assemblea també ha servit per escollir la resta de l'equip de la Junta Tècnica: a més d'Usarralde, destaquen els nous sots cap de colla, Jordi Oliveras; el cap de pinyes, Pau Acedo; els caps de troncs, Jordi Oliveras i Albert Ontañon; i la cap de canalla, Anna Fradera. Tots els càrrecs tindran una vigència de tres anys.
 

El nou president i cap de colla, amb els anteriors responsables, Joan Esquirol i Xavier Àlvarez, als extrems de la fotografia, excap de colla, i expresident, respectivament Foto: Xics


Durant l'assemblea, a la que van a assistir unes 120 persones, es va donar inici oficial a la temporada 2017 i es va presentar el calendari d'actuacions. Els Xics faran 25 actuacions, bona part de les quals a la comarca.
 

Els assajos de la colla són els dimarts i els divendres a partir de les 21 hores a la Troca, Centre de Cultura Popular i Tradicional de Roca Umbert. 

 

Participació