festa major de granollers

Xavier Guijarro seguirà sent el cap de la Colla dels Blaus de Granollers

La colla renova la junta i destaca que "a Blaus tothom és important i essencial"

per NacióGranollers , 11 de desembre de 2016 a les 21:37 |
El cap de la Colla dels Blaus de Granollers, Xavier Guijarro | Colla dels Blaus de Granollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xavier Guijarro seguirà sent el cap de la Colla dels Blaus, càrrec que ocupa des de novembre del 2014. Així ho ha decidit la junta de l’entitat, que ha rebut el 100% de vots en l’última assemblea. L’equip seguirà format per Oriol Altimira, Oriol Barnet, Roger Bertran, Màrius Catafal, Enrique Claramunt, Cèlia Junqueras, Bernat Maspons, Jennifer Moreno, Pau Nualart, Erika Ruiz, Oriol Ruiz, Mireia Saperas i el propi Guijarro. A més, s’incorporen Sandra Arisa, Mireia Schröder i Enric Lax.

Segons han explicat en un comunicat, la junta treballarà amb tres objectius: “Treballar perquè cadascú trobi un espai en el que pugui desenvolupar allò que millor se li dóna​ o allò que té ganes de fer; reinventar els espais​ de fer colla; crear espais de trobada​ entre colles; i potenciar la figura dels satèl·lits​ com a grups o persones que realitzen tasques concretes sense necessitat d’estar dintre de junta i ni tan sols d’una colla concreta”.


La colla ha afegit que “el que es vol fer entendre és que a Blaus tothom és important i essencial​. I que la junta vol ser al costat de tots els membres de la colla i continuar fent l’impossible, amb ganes​, esforç​ i molta dedicació​”.

L’assemblea també ha decidit posar a disposició de qui ho vulgui la possibilitat de tenir durant una setmana a casa seva la capelleta del Sant Blau.

 

 

Participació