castells

Els Castellers de Caldes fan la seva segona millor actuació a la seva Diada

Els Castellers de Terrassa tanquen la seva temporada sent la colla que ha descarregat més 5 de 7 -19- i més 2 de 7 -14- de tot el món casteller | Castells de sis i mig dels Castellers d'Andorra i els Castellers de Castellar

per Redacció , 13 de novembre de 2016 a les 18:20 |
3 de 7 dels Castellers de Caldes de Montbui | Ivette Baldó
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Els Castellers de Caldes de Montbui han celebrat la seva Diada de la Colla aquest diumenge al migdia. Els de la camisa verd ampolla han aconseguit la segona millor actuació de la seva història, igualada amb la que van fer just un mes per la seva Festa Major.

Els calderins han començat amb el 3 de 7 amb pilar, abans d'atacar el que ha estat el tercer 4 de 7 amb pilar de la seva història, just un mes després de fer el segon. A la tercera ronda els vallesans han volgut fer el 4 de 7, però l'han desmuntat dues vegades per problemes en les mides dels pisos superiors, i han acabat optant pel 3 de 7. Els Castellers de Caldes encara actuaran dissabte 19, a la vigília de la Diada dels Minyons de Terrassa.Per la seva banda, els Castellers de Terrassa han clausurat definitivament la seva temporada amb tres castells de la gamma alta de set. Els blauturquesa han començat amb un nou 5 de 7, el dinovè d'aquesta temporada: són la colla que n'ha fet més aquest any. A la segona, els terrassencs han triat el 7 de 7, per acabar amb el catorzè 2 de 7 del seu compte; també són la colla que l'ha fet més cops aquest 2016.

La tercera colla que ha actuat a la plaça de Can Rius han estat els Castellers d'Andorra. Els andorrans han començat pel desè 2 de 6 de la seva temporada, abans d'atacar el catorzè 3 de 6 amb pilar. El 4 de 6 amb pilar ha estat el que han triat a la tercera ronda, abans de tancar amb un pilar de 4.


Per últim, els Castellers de Castellar del Vallès han obert també amb el 2 de 6 i el 3 de 6 amb pilar, el trentè que fan a la seva curta història. Els capgirats han acabat amb el 4 de 6 i un pilar de 4.

LA DIADA: Diada dels Castellers de Caldes de Montbui
Diumenge, 13 de novembre del 2016. Plaça de Can Rius, Caldes de Montbui.


Castellers d'Andorra: 2de6, 3de6p, 4de6p, P4
Castellers de Caldes de Montbui: 3de7p, 4de7p, id4de7, id4de7, 3de7, V5
Castellers de Castellar del Vallès: 2de6, 3de6p, 4de6, P4
Castellers de Terrassa: 5de7, 7de7, 2de7, V5
 

7 de 7 dels Castellers de Terrassa a Caldes de Montbui Foto: Ivette Baldó

2 de 6 dels Castellers d'Andorra Foto: Ivette Baldó

3 de 6 amb el pilar dels Castellers de Castellar a Caldes de Montbui Foto: Ivette Baldó

 

Participació