agressió

La discoteca Bora Bora acomiada el porter que va agredir un jove la nit de dilluns

Diuen que el comportament del controlador d’accés “és injustificable”, però també que el noi va provocar aldarulls

per Jaume Ventura Busquets, 3 de novembre de 2016 a les 15:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El GrupSweetbox, propietari de la discoteca Bora Bora de Montornès del Vallès, ha acomiadat a T. M., el porter que la nit de dilluns va agredir un jove a les portes del recinte.

En un comunicat que han fet públic aquest dijous, el grup diu que “existeixen versions contradictòries” sobre què va passar. Expliquen, però, que un noi que no era client del local va llançar ampolles a la resta de porters i va causar aldarulls, un comportament que va fer que el controlador “perdés la paciència” i “en un acte injustificable, colpegés violentament a l’individu”.

 

L'entrada a la discoteca Bora Bora Foto: Jaume Ventura


Segons el GrupSweetbox la conducta del noi no justifica la resposta del controlador: “És una actuació que contradiu la política i el protocol d’actuació de l’empresa en situacions similars”, precisen.


A la vegada, l’empresa diu que s’estan duent a termes les investigacions necessàries per esclarir els fets i diuen que col·laboraran amb les autoritats policials i judicials. A més, diu que han adoptat les mesures necessàries perquè els protocols de l’empresa s’apliquin correctament i “no es tornin a produir uns fets similars”.

 

Participació