ple municipal

Granollers adjudica el contracte de neteja i recollida d'escombraries per 17 milions

PSC, Ciutadans i PP han votat a favor, mentre que CiU i Esquerra s'han abstingut i la CUP hi ha votat en contra

per NacióGranollers, 29 de setembre de 2016 a les 12:30 |
El ple de Granollers | Toni Torrillas
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Feia més d'un any i mig que s'intentava licitar el contracte de neteja i recollida d'escombreries de Granollers, un contracte que finalment s'ha pogut adjudicar al ple d’aquest dimarts.

L'empresa Thaler ha estat la que s'endurà els més de 17 milions que hi havia en joc. A canvi s'encarregarà de la neteja dels carrers de Granollers i de recollir les escombraries de la ciutat durant un període de 4 anys, amb una pròrroga de dos més.


De les nou empreses que es van presentar al concurs, Thaler és qui va presentar una millor oferta pel que fa al preu a més d'unes millores en el servei. De fet, s'incrementaran els sectors de neteja viària, s'incorporen tres noves màquines d'aigua, i augmenta la cobertura horària del servei. Pel que fa als contenidors, l'empresa els renovarà tots d'aquí a la finalització del contracte. PSC, Ciutadans i PP han votat a favor, mentre que CiU i Esquerra s'han abstingut i la CUP hi ha votat en contra.

En el mateix ple s'han estimat algunes de les al·legacions presentades per la CUP a l'ordenança dels espais d'ús públic, i per tan ja ha quedat aprovada de forma definitiva.


També s'han  nomenat deu persones de la societat civil que forman part del Consell de Ciutat i s'ha aprovat un protocol per acollir persones refugiades.

 

Participació