patronal

Josep Soto, de Sant Fost de Capsentelles, nou president de PIMEC Joves

Substitueix Miquel Camps, que seguirà al capdavant de PIMEC Metall i formant part del Comitè Executiu de PIMEC | PIMEC Joves suma més de 1.000 associats

per NacióGranollers, 26 de setembre de 2016 a les 18:58 |
Josep Soto, nou president de PIMEC Joves | PIMEC
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’empresari Josep Soto, de 31 anys i de Sant Fost de Capsentelles, ha estat designat president de PIMEC Joves, després que la Junta Directiva de la patronal hagi aprovat el seu nomenament. Soto és llicenciat en ADE per la Universitat Pompeu Fabra i màster en MBA per l’EAE Business School.

Tercera generació d’empresaris, Josep Soto és responsable financer i de compres, i adjunt a la gerència de l’empresa vallesana de recobriments de peces metàl·liques Caypi Catalunya SL. Forma part de PIMEC Joves des de l’any 2013 i, fins ara i des del 2014, ha presidit la territorial del Vallès Oriental.


Soto pren el relleu de Miquel Camps, que deixa el càrrec després de 4 anys en haver assolit els protocols d’edat que estableix PIMEC Joves, que marquen com a edat màxima per dirigir la sectorial els 41 anys. Camps seguirà presidint la sectorial de PIMEC Metall i formant part del Comitè Executiu de PIMEC.

Soto ha agraït la tasca feta al llarg d’aquests anys pel seu predecessor i ha destacat molt especialment “la xarxa de joves empresaris que s’ha consolidat en aquests últims temps, i que ha aconseguit posar PIMEC Joves en el mapa i convertir-la en un lobby important en defensa del col·lectiu”.


Així mateix, afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió i amb la voluntat de consolidar PIMEC Joves com a referent dels joves empresaris, siguin nous emprenedors, segones o terceres generacions d’empresaris o directius, que busquen sentir-se representats, compartir inquietuds amb altres persones en la mateixa situació i, sobretot, ampliar la xarxa de contactes”.

PIMEC Joves dóna suport i representativitat a aquest sector de l’empresariat per fer arribar als agents polítics, econòmics i socials les necessitats d’aquest col·lectiu. Amb més de 1.000 associats, fomenta les trobades temàtiques i el networking per conèixer, generar contactes i crear sinergies entre els emprenedors i joves empresaris de Catalunya. PIMEC Joves compta també amb una gran xarxa territorial, amb un total de 9 comissions arreu del territori català, per estar més a prop dels empresaris, guanyar proximitat amb els socis i defensar millor els seus interessos. 

 

Participació