infraestructures

Adif inicia el procés per eliminar dos passos a nivell a Granollers

Les obres suposaran una inversió de més d’un milió d’euros

per Jaume Ventura Busquets, 7 de setembre de 2016 a les 22:14 |
Un dels passos a nivell afectats | Google Maps
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Adif ha anunciat aquest dimecres que inicia el tràmit administratiu per eliminar dos passos a nivell de la línia R3 al seu pas per Granollers. El gestor d'infraestructures ha explicat a través d’un comunicat que en els pròxims dies es sometrà a informació pública la relació de béns i drets afectats l'expropiació dels quals és necessària per executar les obres.

El projecte preveu suprimir el pas a nivell que hi ha al Camí de Parets i el que hi ha darrere l’antiga Temoinsa. Es construirà un pas inferior de set metres d’ample per quatre d’alçada, però també un nou camí que connectarà amb l’actual pas inferior del camí de l’Esquella, que serà ampliat per donar servei als habitatges que hi ha a la zona.


Les obres suposaran una inversió de més d'un milió d'euros i, segons Adif, significaran el pas previ a la futura duplicació de la via del tram entre Parets del Vallès i La Garriga.

El gestor d’infraestructures situa el projecte “en el compromís del Ministeri de Foment per augmentar els nivells de seguretat dels ciutadans i el trànsit ferroviari”.

 

Participació