FESTA MAJOR DE GRANOLLERS

Granollers agraeix el suport dels patrocinadors de la Festa Major

La festa compta amb el suport de 8 grans patrocinadors, 18 patrocinadors i 9 col·laboradors | 118 comerços col·laboren en el Recapte d'aquest any

per Jaume Ventura , 23 d'agost de 2016 a les 13:43 |
Foto de família dels patrocinadors i col·laboradors. | Jaume Ventura
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Festa Major de Granollers és un projecte col·lectiu entre les colles, de la ciutat i també dels patrocinadors i col·laboradors, que amb el seu suport ajuden a tirar endavant la festa. Aquest dilluns se’ls hi ha fet l’habitual reconeixement públic a La Troca. Aquest és un acte que es troba fora del programa però que es repeteix cada any.

Els 8 grans patrocinadors, els 18 patrocinadors i els 9 col·laboradors de la Festa Major han anat rebent un a un el reconeixement al seu suport, ja sigui per una aportació econòmica, amb material divers o assessorament per la festa en general o per alguna prova o acte en concret. En total la Festa Major de Blancs i Blaus 2016 rep més de 80.000 euros d'aportació econòmica per part dels patrocinadors i col·laboradors.


Els col·laboradors han rebut una litografia de l’artista de Montornès Pere Salinas.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha destacat que “la Festa Major és una construcció col·lectiva, una suma d’històries i de gent i de la força de les colles i de la ciutat. Però òbviament les aportacions econòmiques de les empreses són molt importants i avui els hi hem volgut donar les gràcies”.


El terrabastall de la colla de diables infantil de Granollers i una foto de família han tancat l’acte de reconeixement als patrocinadors.

El recapte


A més, 118 comerços de la ciutat col·laboren al Recapte aportant 60 euros. Tots els comerços que participen al Recapte són punts d’Informació de la festa i ofereixen als seus clients la possibilitat d’emportar-se una panera amb diversitat de productes. El guanyador de la panera es donarà a conèixer durant el Concurs de Rajolers, al Palau d’Esports, el diumenge 28 d’agost. 

 

 

Participació