FESTA MAJOR

Creen una aplicació per jugar a proves de la Festa Major de Granollers a través de dispositius mòbils

Dolores Entertainment idea un joc en què es podrà participar sempre que es vulgui a les versions virtuals de les principals competicions de la festa | L’aplicació estarà disponible per Android aquest cap de setmana i a principis de la setmana que ve per IOS

per Jaume Ventura Busquets, 17 d'agost de 2016 a les 13:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 d'agost de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Festa Major de Granollers està plena de proves en què pot participar-hi tothom o veure com competeixen les colles. Però, i si es vol jugar des de casa, amb el mòbil o la tauleta? L’empresa Dolores Entertainment hi acaba de posar solució: aquest cap de setmana, coincidint amb l’inici de la Festa, estarà disponible aquesta aplicació. Permet jugar, amb la colla que es vulgui, a cinc proves emblemàtiques de la festa: “Es pot jugar a l’estirada de corda, la passada de rajoles, el correaigua, els rajolers i l’espectacle pirotècnic, i a més es poden fer castells amb els Xics de Granollers”, explica Dani Navarro, un dels socis fundadors de l’empresa.
 

L'aplicació permet fer castells amb els Xics de Granollers. Foto: Dolores Entertainment


L’aplicació ha estat creada per tres estudiants de l’Escola Pia, que els últims mesos han estat de becaris a l’empresa. El producte final és l’aportació de l’empresa a la competició de la Festa Major granollerina.

“S’han de jugar totes les proves, que duren uns 30 segons i sempre apareixen amb un ordre diferent”, precisa Navarro. A més, l’usuari ha d’escollir una colla a qui representar, i al final de la partida els punts de tots els usuaris s’acumularan per poder saber qui guanya la competició virtual entre els Blancs i els Blaus.

 

El joc permet escollir en quin bàndol es vol jugar. Foto: Dolores Entertainment


L’aplicació és gratuïta i no té finalitats comercials. Els usuaris d’Android se la podran descarregar aquest dissabte i els d’IOS la tindran disponible a principis de la setmana que ve.

 

 

Participació