Una catalana capta l'atenció del món convertint panxes d'embarassades en art

Fátima Carrión, de Sant Feliu de Guíxols, és una de les especialistes en el "bump painting" i ha captat l'atenció de mitjans d'arreu del món

per NacióGranollers , 20 de juliol de 2016 a les 19:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El bump painting és una tendència que consisteix en pintar el ventre de dones embarassades. Tot i que es va iniciar als Estats Units i al Regne Unit, ja s'ha popularitzat a l'estat espanyol, i Fátima Carrión, de Sant Feliu de Guíxols, n'és una de les millors especialistes.

Segons ha explicat Carrión a Dailymail, "al principi les dones no eren molt receptives, però ara ja acudeixen a mi". La de Sant Feliu de Guíxols afirma que "he pintat des de fa més de 14 anys, i sempre havia tingut la curiositat de fer-ho al ventre d'una dona embarassada".


El procés que segueix Carrión a l'hora de fer les pintures comença amb el disseny d'un esbós, i tot seguit ensenya imatges que inspirin les futures mares. Amb la seva aprovació, la guixolenca comença a treballar en la pintura, i en no més de dues hores ja té enllestit el resultat.

El repertori de les seves creacions es pot veure a les seves xarxes socials, i inclou des dels típics personatges de dibuixos animats fins a d'altres de més personalitzats. 

 

Participació