denúncia

Arxivada la denúncia per presumptes abusos contra el conserge de l'escola de Sant Celoni

L'Ampa de l'escola Josep Pallerola i Roca celebra la decisió

per Redacció, 12 de juliol de 2016 a les 16:53 |
Una de les pancartes de suport al consege de l'escola Josep Pallerola i Roca.
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Paulo Jiménez, el conserge de l'escola píblica Josep Pallerola i Roca de Sant Celoni que va ser denunciat per tres pares d'alumnes del centre d'ensenyament per pressumtes abusos ha quedat lliure de càrrecs segons que ha sentenciat el jutge i s'ha arxivat la causa. Les reaccions no s'han fet esperar i des de l'Ampa de l'escola, que sempre ha donat suport al conserge, han manifestat que "per fi podem dir ben alt i clar que és un cas arxivat, que ve a ser que no hi ha cas, Ara ha estat un jutge qui així ho ha sentenciat. Tots som Palulo".

Quan va saltar la notícia el passat 8 d'abril va causar una sorpresa enorme i, sobretot, incredulitat, motiu pel qual hi va haver moltes mostres de suport cap al conserge denunciat, fins al punt que es van poder veure a moltes balconades i finestres de Sant Celoni amb la frase "tots som Paulo". També es van fer samarretes amb la inscripció "Estem amb tu" i "Keep Calm sóc del Pallerola" i la colla gegantera de l'escola va improvisar una manifestació el passat 17 d'abril després d'haver-se acabat la trobada de colles geganteres de les escoles de Sant Celoni. Igualment es va obrir una pàgina de facebook de suport amb gairebé 1.500 seguidors.


En els primers missatges de suport que han començat a còrrer aquesta tarda són d'alegria "Estem amb tu i hi estarem fins al final. T'esmimem Paulo", però al mateix temps demanen a tots els mitjans que van publicar la notícia que ara hi dediquin el mateix espai.

Paulo Jiménez fa molts anys que treballa a l'escola Josep Pallerola i Roca i en motiu de la denúncia va estar un temps de baixa laboral i, al mateix temps, des de l'Ajuntament es demanava discreció pel tema "és un cas molt sensible que requereix seriositat i prudència per part de tothom fins que s'aclareixi. Cal deixar treballar a la justícia que és l'únic òrgan competent". La justícia ja ha dictat sentència.

 

Participació