alimentació

Can Pep Julià, primer productor agrari de Granollers amb certificat ecològic

La granja de Palou es va reorientar el 2013 cap a la producció de pollastres

per NacióGranollers, 12 de juliol de 2016 a les 15:25 |
Pollastre de Palou | NacióGranollers
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Granja Can Pep Julià de Palou és, des d’aquest mes de juny, la primera activitat agrària de Granollers amb certificat del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).
 

La granja ja portava uns mesos produint en ecològic, però no ha estat fins ara que ha obtingut el certificat, després d’un any de conversió i de petits ajustaments a les instal·lacions.

"Fins ara, la valoració dels pollastres de Can Pep Julià per part dels consumidors ha estat molt bona, però esperem que amb aquest certificat podrem donar encara millor sortida al nostre producte", afirma Lourdes Busquets, responsable del projecte, al departament de comunicació de l’Ajuntament de Granollers.


Can Pep Julià és una antiga granja que l’any 2013, després d’uns anys inactiva, va reprendre l’activitat, aquest cop orientada a la producció de pollastres.

La granja està adherida a la marca “Productes de Palou”, un segell de qualitat gestionat per l’Ajuntament de Granollers que diferencia els aliments produïts a Palou.


Els pollastres que produeix es venen a botigues, restaurants i grups de consum organitzats, com la Magrana Vallesana o Cardedeu Autosuficient. Actualment és l'única granja de producció avícola ecològica de la comarca.
 

 

Participació