refugiats

Escolars de Granollers recorden els refugiats fent motlles de guix dels seus peus

N’han creat 400 parells i els han col·locat a la Porxada

per NacióGranollers , 31 de maig de 2016 a les 17:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
800 alumnes de 16 centres escolars de Granollers han col·locat motlles de guix dels seus peus a la Porxada. Es tracta de “Amb pas ferm per un món solidari”, una activitat més del programa de commemoració del bombardeig que vol ser un record als refugiats que fugen de guerres com la de Síria.
 

Els peus de guix que formen l'activitat. Foto: Ajuntament de Granollers


Durant aquestes setmanes els estudiants han treballat a classe la crisi de refugiats i aquí han pogut posar en pràctica el que han après.

El taller s’ha complementat amb una exposició d’ACNUR a partir de la instal·lació d’una tenda de campanya, com les que proporciona l’agència d’ajuda als refugiats, per apropar a la ciutadania el fenomen global del desplaçament forçat.


La mostra reflexiona sobre els efectes de la guerra i la persecució, més enllà de les xifres globals, i permet conèixer com és la vida als campaments i quins són els neguits i anhels de les persones que acullen.
 

 

Participació