formació universitària

Anna Pérez-Quintana serà la coordinadora acadèmica de la UGranollers

Entre les seves funcions hi haurà planificar-ne el desplegament i garantir-ne la qualitat acadèmica

per Jaume Ventura, 25 de maig de 2016 a les 18:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La professora i investigadora de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, la doctora Anna Pérez-Quintana, ha estat nomenada responsable de la coordinació acadèmica dels programes impartits al futur Campus Granollers.

La seva funció consistirà a planificar-ne el desplegament, garantir-ne la qualitat acadèmica, donar suport al professorat, maximitzar l’eficiència dels formats semipresencials i multimodals i estendre la metodologia Live Creativity a les aules.


Com a màxima responsable acadèmica del Campus, serà el punt de contacte de la UVic-UCC davant de les consultes que sorgeixin sobre plans d’estudis, formats d’impartició, convalidacions i altres afers acadèmics que es puguin donar.

Neus Pons, directora

Aquesta notícia arriba pocs dies després que es conegués que la directora del Centre Internacional de Formació Continua de la UVic-UCC, Neus Pons, assumirà la direcció del Campus Granollers, però també l’obert recentment a Barcelona.

La UGranollers oferirà a partir del curs vinent els graus d’Administració i Direcció d’Empreses i de Màrqueting i Comunicació Empresarial, i el cicle formatiu de grau superior en Màrqueting i Publicitat.

 

 

Participació