Multats a la Garriga amb 180 euros per creuar la via del tren per on no es podia

Una quinzena d’usuaris són sancionats per creuar la via per on no tocava | Els afectats diuen que no hi prou passos per creuar la via i que els avisos pels altaveus no funcionen

per Jaume Ventura Busquets, 11 d'abril de 2016 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una quinzena de persones que van agafar un tren a l’estació de la Garriga han estat multats amb 180 euros. El motiu és haver creuat la via per on no tocava.

En Francesc Cuspinera és un dels afectats. Al·lega que el tren es va acostar per una via que no és l’habitual i que van creuar la via per aquell punt perquè estaven en un punt de l’estació on no hi ha cap pas habilitat, però com que els altaveus no funcionen bé tenien por de perdre el convoi.


A més, es queixa que el personal que els hi van agafar les dades els van assegurar que simplement rebrien un avís, mai una multa, i diu que per això van accedir a donar les dades.

Tot plegat va passar el mes de novembre. El mes de gener en Francesc va rebre una carta avisant-lo de la infracció, però ell no hi va parar atenció confiant amb el que li va dir el personal. El mes de març va rebre una nova carta, aquest cop de l’Agència Tributària, confirmant que li toca pagar.


El ple de la Garriga ja s’ha posat del costat dels afectats. Fa quinze dies, els grups van aprovar per unanimitat una moció del Partit Socialista i Solidaritat en què es criticava l’actuació d’Adif.
 

 

Participació