La Universitat Popular de Granollers arrenca el curs amb cent alumnes més

L'èxit de la proposta ha provocat que aquest 2015 hi hagi 177 persones matriculades

per EP, 1 d'octubre de 2015 a les 14:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El CTUG, seu de la Universitat Popular de Granollers Foto: CTUG


La Universitat Popular de Granollers (UPG) arrenca aquest dijous el curs amb 177 persones matriculades, un centenar més que l'any passat. Es tracta de la segona edició d'aquest projecte que promou l'Associació Impulsora de l'Educació Popular (AIEP) i que presenta com a novetats el pas de quatre a 17 matèries i l'augment de la docència, de cinc a 18, segons ha informat el consistori en un comunicat.


Les classes de realitzen en quatre espais de la capital vallesana: el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers Roca Umbert, el Museu de les Ciències Naturals, la sala d'actes de l'edifici municipal d'Acollida i el Museu de Granollers.

La UPG assegura que ofereix l'oportunitat d'aprendre a aquells que tinguin aquest desig sense distinció de gènere, creences o nivell d'estudi. El darrer curs, en la posada en marxa d'aquesta iniciativa, celebrada entre gener i maig del 2015, el perfil dels alumnes va ser d'entre 20 i 70 anys, amb més alumnes en la franja de 45 a 65 anys.

 

Participació