Formació per a entitats sobre la nova Llei de transparència

L'Ajuntament de Granollers impulsa dues xerrades i un curs gratuïts als centres cívics de Can Gili i Palou

per Redacció, 1 de setembre de 2015 a les 17:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En el marc del 3r cicle formatiu per a entitats, l'Ajuntament de Granollers, a través de la Xarxa de Centres Cívics, organitza dues xerrades i un curs adreçats a les persones que s'ocupen de la seva gestió, ja sigui com a presidents, tresorers, secretaris o vocals. La formació pretén donar eines a les associacions per adaptar-se a les obligacions que comporta la reforma fiscal. Suport Associatiu és l'entitat encarregada de dur a terme aquesta formació, que és gratuïta, però cal inscripció prèvia.   

El dia 5 d'octubre (Centre Cívic Can Gili, de 18.30 a 20.30 h) la xerrada se centrarà en la Llei de transparència, les obligacions que comporta i què cal fer per complir-les. I el dia 27 d'octubre (Centre Cívic Can Gili, de 18 a 21 h), el tema serà les obligacions fiscals de les associacions i com s'hi aplica la reforma fiscal, amb situacions i exemples quotidians del dia a dia de les entitats que ho faran més entenedor.


D'altra banda, a la tardor es farà el curs "Iniciació a la comptabilitat per a associacions adaptada a la nova situació fiscal", els dies 4, 11, 18 i 25 de novembre (Centre Cívic Palou, de 18.30 h a 20.30 h). El contingut se centrarà en els conceptes bàsics de la comptabilitat adaptada a les entitats no lucratives. 

Les inscripcions per participar a les xerrades i al curs poden fer-se a partir del dia 7 de setembre presencialment o en línia.

 

Inscripcions en línia

 

Participació