El Museu de Granollers mostra «Fracassart: de la no-mort de l'art» de Carles Hac Mor

L'obra compta amb la participació de Vicenç Viaplana | Una hora abans, Vicenç Altaió farà una visita comentada a l'exposició de Jordi Benito

per Redacció , Granollers, 3 de juny de 2015 a les 10:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Carles Hac Mor, en un recital d'Edicions Terrícola a l'Horiginal de Barcelona Foto: Ed. Terrícola


Aquest dimecres, 3 de juny a les vuit del vespre, el Museu de Granollers viu la presentació de l'exposició, el llibre i l'audiovisual del projecte "Fracassart: de la no-mort de l'art". El treball, de Carles Hac Mor, amb imatges de Vicenç Viaplana i un audiovisual fet conjuntament amb Ester Xargay, és un tractat antiacadèmic de la història de l'art, des del Romanticisme fins a l'actualitat. El Fracassart es presenta com "un moviment continu artístic que, tot i que guanya adeptes de manera constant, esdevé una forma d'insubmissió aferrada al fracàs". L'exposició es podrà visitar fins al 6 de setembre.

Una hora abans d'aquesta inauguració, a les set de la tarda, el Museu granollerí ofereix una visita comentada a l'exposició "Jordi Benito. Idees com a imatges / Documents com a obres d'art" de la mà de Vicenç Altaió, curador de la mostra. L'exposició, que reconstrueix la biografia i la llegenda artística de Jordi Benito (Granollers,1951- Barcelona, 2008) és també un relat il·lustrat de l'època, dels artistes conceptuals, del paper dels espais alternatius i de les transgressions als primers espais museogràfics catalans i internacionals, així com de les idees polítiques i estètiques d'un dels artistes més radicals de la història de l'art. La mostra es pot veure al Museu fins al 27 de setembre.

 

Participació