El Festival de Poesia de Sant Celoni torna amb les millores veus

Participen en aquesta quarta edició Pau Riba, Ivette Nadal i Josep Pedrals i s'homenatjarà la poesia de Patrícia Heras

per Redacció , Sant Celoni, 2 de maig de 2015 a les 08:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Núria Martínez Vernis i Andreu Cassasses el 2014 a l'escalinata de Can Ramis Foto: Jordi Purtí


Torna una nova edició del Festival de Poesia de Sant Celoni, que aquest 2015 celebra la quarta proposta ja consolidat com una cita ineludible en el calendari de recitals i cicles poètics del Vallès Oriental i del país. Sota la direcció i coordinació del també poeta Pau Gener Galin, el festival aposta, de nou, per portar a la capital del Baix Montseny algunes de les millors veus de l'actualitat poètica catalana, així com també per oferir propostes tan singulars i especials com el recital que homenatjarà la poesia de la tristament desapareguda Patrícia Heras.


Entre les veus que hi participaran aquest 2015 hi ha noms com Pau Riba, Teresa Colom, Josep Pedrals, Ivette Nadal, Roser Amills i David Caño, a més de comptar amb l'actriu Patrícia Bargalló que conduirà l'homenatge poètic a Patrícia Heras. El festival ha tingut un primer tast aquest dijous 30 abril a La Clau on, com ja es va fer l'any passat, suposa la presentació del Festival amb la participació dels poetes locals Laura Garriga i Agustín Rugiero.

El gran dia, amb el gruix de la programació, és aquest dissabte 2 de maig, quan Sant Celoni esdevé un epicentre poètic de gran magnitud, amb la reunió d'algunes de les veus poètiques més remarcables de la llengua catalana de diferents procedències, edats i estils literaris. "Veus bregades en el fet poètic, reputades i versades en l’oralitat. Una condensació d’actes per provar d’assolir una descoberta recíproca, de Sant Celoni i del pols de la poesia catalana", remarca el celoní Pau Gener. 

  
Programació

Dissabte, 2 de maig
 
18 h / Escalinata de Can Ramis
Recitals de  Pau Riba, Teresa Colom, Josep Pedrals,  Ivette Nadal,
Roser Amills i David Caño.

Homenatge a la poesia de Patrícia Heras, amb l’actriu Patrícia Bargalló.

20 h / Porxo de Can Ramis i Sala Bernat Martorell.
Ronda ràpida final i cloenda amb tots els poetes participants.
 

Dossier de premsa IV Festival de Poesia de Sant Celoni / Pau Gener

 

Participació