L’Esplai Guai! de Palou celebra 35 anys d'activitat

L'entitat celebra una festa el proper dissabte 9 de maig

per Redacció, Granollers | 22 d'abril de 2015 a les 11:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge dels campaments de Setmana Santa de 2014


L'Esplai Guai! de Palou vol celebrar com cal el trenta-cinquè aniversari de l'entitat. És per això que el proper dissabte, dia 9 de maig de 2015, està prevista una jornada de celebració intensa i amb un munt d'activitats previstes.


Els actes es desenvoluparan al llarg de tot el dia i començaran amb diferents activitats a les Escoles de Palou. Al migdia, es farà un dinar de germanor amb tots els assistents. Per acabar, tothom qui vulgui està convidat a acabar la celebració, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, quan un grup d’animació infantil oferirà un concert per "saltar, ballar i gaudir".

35 anys d'activitats per als menuts


L’Esplai Guai! de Palou va néixer l’any 1980, fent esplai els dissabtes a tarda amb infants d’entre 4 i 17 anys. A més, realitzem excursions, sortides, campaments i colònies durant el curs escolar i a l’estiu. És una entitat d’educació en el lleure, sense ànim de lucre, basada en el voluntariat, laica i propera. L’Esplai és un lloc on créixer, desenvolupar-se, descansar i divertir-se lluny de les necessitats i obligacions diàries i a través d’un procés educatiu intencional, de relació i contacte humà, integral, d’hàbits (amb finalitats i objectius) i englobat en un context social.

Actualment, l’esplai reuneix 85 infants d’una cinquantena de famílies. Tretze monitores i monitors dediquen el seu temps i esforç a seguir tirant endavant aquest projecte amb molta motivació i entusiasme.


Celebració dels 35 anys de l’Esplai Guai! de Palou
Dissabte 9 de maig de 2015
Pati de les Escoles de Palou (a partir de 16.30h)

 

Arxivat a:
Societat, Esplai Guai, nens, palou
Participació