El PSC presenta 1.016 noves propostes per a Granollers

L'acte de presentació del programa "Junts fem Granollers" compta amb Albert Camps, Montserrat Ponsa, Pietat Sanjuan i Abraham Contreras | Josep Mayoral afirma que vol "una ciutat que no oblidi ningú i que bategui amb la força de la seva gent"

per E.P. , Granollers, 11 d'abril de 2015 a les 10:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Acte de la presentació del programa electoral del PSC de Granollers per aquest 2015-2019 Foto: PSCGr


El PSC de Granollers presentava aquest darrer dijous el seu programa electoral a la Sala Oberta del Teatre Auditori, amb més d'un centenar de persones entre el públic assistent. El programa per als propers quatre anys porta el lema “Junts fem Granollers” i compta amb 1.016 propostes confeccionades amb la col·laboració de 450 persones.


Josep Mayoral, actual alcalde de Granollers i candidat ha volgut explicar quines són les claus del programa, "fet des de l’experiència i des del coneixement de la ciutat", tal com va manifestar. Un programa que també "obre una nova etapa per a la ciutat, amb noves oportunitats" i que faci possible fer-ho "al costat de la gent".

Entre d'altres, el programa aposta per l'impuls de la indústria de Granollers i pel desenvolupament del Pla Director del Circuit. Segons Mayoral, "volem una ciutat competitiva i oberta". L'acalde també ha fet incís en què el programa del PSC Granollers inclou propostes per lluitar contra la desigualtat, de defensa dels drets socials i per a una educació de qualitat. Per això ha volgut proposar "un gran pacte municipal, amb una clara aposta per l'FP, amb més especialitats i un nou centre a la Bòbila".


A nivell urbanístic, el programa de Josep Mayoral i el seu equip aposta per millorar la qualitat urbana, especialment en el tram de Francesc Ribas fins al Nord i, a la vegada, continuar donant protagonisme als espais de vianants amb les transformacions del carrer Corró, Barcelona i Ricomà. Aquestes propostes, entre d'altres, es volen portar a terme "donant el protagonisme a la gent". Mayoral ha conclòs que volen "un Ajuntament amb un lideratge clar i amb una majoria estable".

Albert Camps, Montserrat Ponsa i Abraham Contreras, amb la proposta


L'acte de presentació del programa "Junts fem Granollers" ha comptat amb les intervencions del regidor Albert Camps, de la periodista i activista cultural Montserrat Ponsa, del responsable dels Tallers de la Fundació Vallès Oriental amb persones discapacitades, Abraham Contreras, i la regidora d'Educació, Infància i Pla d'Acollida, Pietat Sanjuan.

Albert Camps ha fet incidència en "l'experiència, del coneixement profund, de molt de treball i dedicació en cos i ànima a la ciutat". Montserrat Ponsa ha parlat de Granollers com a "ciutat educadora, de cultura, d'esport, de comerç i de festa”. Segons manifesta, "Mayoral i el seu equip han sabut incorporar gent molt diversa i dels barris" per construir "una ciutat dinàmica, activa i acollidora". Per Ponsa, l'alcalde Josep Mayoral és el símbol "d'una nova manera de fer política, amb transparència. És exigent i també exigent amb ell mateix". Abraham Contreras ha explicat que li agrada dir "que Granollers és una ciutat que batega".

Pietat Sanjuan: "no marxo, canvio d'angle"

Pietat Sanjuan, molt emocionada després de 12 anys en primera línia del PSC de Granollers com a regidora d'Educació i d'Infància i d'Acollida, i ara en el número 25 de la llista per les properes municipals, ha remarcat que no marxa: "canvio d'angle, ni tan sols faig un pas enrere, em mantinc al costat".

Sanjuan ha explicat que aquests 12 anys han estat els més intensos de la seva vida. "He après moltes coses i he estat al costat d'un líder molt potent que no treballa sol. He après a mirar amb els ulls de la gent, a somiar la ciutat amb la gent per construir un projecte de ciutat per a tots i per a totes. També he après a comprometre'm més amb la ciutat i a estimar-la encara més".

 

Participació