ERC-Acció Granollers presenta Núria Maynou i Chakir El Homrani com a números 2 i 3

Pep Mur assegura que els dos "són persones vinculades a l'àmbit del desenvolupament local i la formació professional", pilars bàsics del seu projecte

per E.P., Granollers, 1 d'abril de 2015 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Núria Maynou, Pep Mur i Chakir ElHomrani, els tres primers de la llista d'ERC Granollers Foto: ERC Gr


ERC-Acció Granollers ha fet públics, en una roda de premsa celebrada aquest dilluns, els tres primers noms de la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig. Al ja sabut nom del candidat Pep Mur, s'hi sumen Núria Maynou i Chakir El Homrani. En la presentació dels candidats, Mur va afirmar que el seu projecte és "obert, renovador, i que vol portar sàvia i talent nou a la ciutat".


També va emfatitzar que el fet diferencial d'ERC - Acció Granollers "no és tant el que farem, sinó com ho farem, ja que basarem la nostra acció de govern radicalment amb la implicació dels ciutadans i impulsarem, entre altres, pressupostos participatius, consells liderats per ciutadans i una Regidoria d'Innovació que sigui un motor per estar constantment en un procés de repensar com fer coses noves".


La número 2: Núria Maynou i Hernández

Núria Maynou es va mostrar engrescada del fet de poder ser la número 2 i va manifestar les seves ganes de treballar i d'aprendre i, sobre tot, de fer les coses d'una manera diferent. "Com fa quatre anys, és un moment important per implicar-se en un projecte participatiu com el que presentem". "Els ciutadans i ciutadanes han de poder participar en allò que afecta la vida pública".


Maynou té 42 anys i és independent, veïna del barri de Sant Miquel de Granollers. L'any 2011 ja va formar part de les llistes d’Acció Granollers, com a número 4. És llicenciada en Geografia i Història i té estudis en Demografia. Treballa com a tècnica a l’administració pública comarcal i té experiència en desenvolupament local i la gestió pública des de l'àmbit tècnic. A més, forma part de moltes entitats de la ciutat. Pep Mur va destacar que amb Maynou es pretén "dinamitzar la ciutat i fer més atractives les seves zones econòmiques".


El número 3: Chakir El Homrani i Lesfar

Chakir El Homrani té 36 anys i ocuparà el tercer lloc a la llista d'ERC-Acció Granollers. El Homrani és militant d’ERC Granollers des de 2004 i veí del barri de Can Bassa de Granollers. És llicenciat en Sociologia, està implicat en el sindicalisme i anteriorment en l’associacionisme juvenil, i participa d’entitats del seu barri i de la ciutat. El Homrani treballa al sector de l’aigua i el medi ambient , en l’àmbit de la Formació Professional, en el sector privat.

Pep Mur en destaca la seva experiència en l’àmbit de formació entre empresa i formació professional, i en acreditacions de competències professionals. "En Chakir serà l'encarregat d'impulsar un dels grans eixos dels propers anys, donar valor a la FP, especialment la FP Dual, perquè és essencial que la joventut vagi trobant llocs de treball estable que els generi un futur digne".

El Homrani va afirmar que "ara és el moment de donat una passa endavant, perquè per canviar el país primer hem de canviar les ciutats" i va assegurar que s'han de posar en línia tots els projectes i reptes de ciutat per poder donar respostes a les necessitats de la ciutadania. També va recalcar la gran potencialitat de Granollers i va assegurar que "és el moment de fer-la créixer i de donar veritablement el protagonisme als veïns i veïnes de la ciutat".
 

Visionat d'un dels vídeos de la presentació de Maynou i ElHomrani Foto: ERC Gr

 

Mur va assegurar que els dos encaixen perfectament el projecte d'ERC-Acció Granollers Foto: ERC Gr

 

Participació