El vallesà Albert Rivera, l'home de moda a Madrid

Aquest dimecres protagonitza la portada de l'ABC, amb el titular 'S'ha de posar de moda la solidaritat entre espanyols'

per Redacció, 4 de març de 2015 a les 08:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El vallesà Albert Rivera és l'home de moda a Madrid, una situació que ve donada pel seu gran carisma televisiu i per un missatge sobre Catalunya que ha fet fortuna. Després de posar en marxa una implacable "platocràcia" –tal com ho definia Jordi Basté a RAC1–, el vallesà ha esdevingut un rostre fix en el nou escenari polític de l'estat espanyol. Sense anar més lluny, aquest mateix dimecres, Rivera protagonitza la portada de l'ABC, amb el titular "S'ha de posar de moda la solidaritat entre espanyols". El subtítol subratlla que la "nació" necessita "cuidar-se".

A banda de la presència ininterrompuda del polític vallesà a diversos platós, ràdios i mitjans escrits, el partit que lidera (C's) és el protagonista de la darrera enquesta sobre les properes eleccions al Parlament, publicada per El Periódico, i on passarien a ser la tercera força a Catalunya, triplicant els escons.

 

Rivera, l'home de moda, en portada a l'ABC.

 

 

Participació