Sant Celoni estrena el nou projecte de cinema en versió original

El passi de les pel·lícules tindran lloc en una de les sales de l'Ocine

per Redacció, Sant Celoni | 3 de març de 2015 a les 20:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Alumnes de l'Avet Roig que van guanyar el propjecte Ajuntament Jove 2014 Foto: Jordi Purtí


La proposta guanyadora de l'Ajuntament Jove 2014, presentada per les alumnes de l'Avet Roig Paula Medico, Mar Ibern, Laura martínez, Marthe Tanghe i Júlia Llavina, El petit cinema. El cinema alternatiu de Sant Celoni, finalment veurà la llum aquest divendres dia 6 de març a dos quarts de nou del vespre. Seran sessions en versió original que, a més, compta amb la col·laboració de l'empresa OCINE i l'Ajuntament de Sant Celoni. L'estrena es farà amb el passi de la pel·lícula Boyhood, amb Patricia Arquette i Ethan Hawke, i guanyadora d'un munt de premis (Oscar, Globus d'Or, Festivals de Berlín Sundance i San Sebastián, Circuit de Crítics de Nova York, entre d'altres).


La idea de la nova proposta és la mateixa que es proposava en la projecte guanyador de l'Ajuntament Jove 2014, que s'inspirava en el cinema alternatiu de Cardedeu "l'Esbarjo Verdi" per tal d'oferir una programació de cinema en versió original i de cinema independent a un preu assequible i competitiu a Sant Celoni. Tot i que la primera proposta era fer-ho a la Sala Petita del Teatre Ateneu, des de l'Ajuntament, i amb el vist i plau de les noies que van redactar el primer projecte, s'ha treballat per mirar de poder-ho fer a una de les sales del OCINE Sant Celoni, buscant més qualitat i comoditat en les sessions.
 

Les sessions es portaran a terme a les sales d'Ocine Foto: Jordi Purtí

 

Participació