Vuit anys de llibres i bon gust a L'Espolsada

La llibreria de les Franqueses celebra l'aniversari amb un homenatge a Montserrat Abelló

per Esteve Plantada , Redacció, 27 de febrer de 2015 a les 09:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Gust per la bona literatura i una tasca incessant de difusió dels llibres, sobretot gràcies a clubs de lectura i presentacions diverses, han fet de la llibreria l'Espolsada de les Franqueses tot un referent comarcal, i això només amb vuit anys d'existència.

És per aquest motiu que aquest mateix divendres, per celebrar-ho com cal, la llibreria vallesana fa una festa que també és un homenatge a una de les poetes més destacades de la literatura catalana actual, Montserrat Abelló. A partir de dos quarts de vuit, l'acte comptarà amb Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i amb Mirna Vilasís que donarà veu i Xavi Múrica que musicarà la poesia d'Abelló.


Montserrat Abelló va morir aquest darrer 9 de setembre, va publicar els llibres de poesia Vida diària (1963), Foc a les mans (1990), Dins l'esfera del temps (1998) o Memòria de tu i de mi (2006), va traduir poetes anglosaxones com Sylvia Plath i va ser guardonada amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i el Premi Nacional de Cultura.
 

Montserrat Abelló va rebre el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes el 2008 Foto: delCamp.cat

 

Participació