Granollers estrena «app»

L'aplicació ja es pot descarregar a Apple Store i a Play Store

per Redacció, Granollers | 25 de febrer de 2015 a les 14:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La regidora de Cultura i Comunicació, Imatge i Relacions Ciutadanes, Alba Barnusell, juntament amb l'alcalde Josep Mayoral i la regidora de Societat del Coneixement Carme Garrido. Foto: Aj.Gr


La nova app de Granollers ja és disponible per als sistemes operatius iOS i Android i ha estat desenvolupada per l'empresa Perception Technologies per encàrrec de l'Ajuntament de Granollers. Aquesta aplicació compta amb prestacions com el servei de notícies, agenda, serveis i bústia.

 
En l'apartat de Notícies es mostren les últimes notícies publicades a la web municipal, la font de la qual l'app pren la informació. Aquest és també el cas de l'agenda, que ens permet veure els pròxims esdeveniments que tindran lloc a la ciutat.

 
Pel que fa a serveis podem trobar-hi altres apps de Granollers, com la de l'Hospital, Ràdio Granollers o Vallès Oriental Televisió; els principals telèfons d'urgència; la informació de transports (autobusos, tren, taxi); la possibilitat de comprar entrades per al teatre, mitjançant un enllaç amb la web d'Escena Gran; un enllaç amb la web de turisme visitgranollers.com; i un enllaç amb la seu electrònica, el portal per fer tràmits municipals en línia, que inclou també informació pública de l'Ajuntament com les subvencions i ajuts, normatives i ordenances, i l'oficina virtual. 

 
Finalment la bústia permet fer queixes i suggeriments sobre qualsevol tema de gestió de la ciutat, prèvia identificació. Aquest no és un servei nou, però si més innovador del que ja existeix a www.granollers.cat ja que la persona usuària pot indicar mitjançant geolocalització el punt exacte on es produeix la incidència, a més de poder-hi penjar fotos, si ho creu adient.
 

 

Participació