1 de 10

El Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental es reuneix a Sant Pere de Vilamajor

Un dels punts més destacats va ser la presentació dels nous serveis als municipis de l’ACM, a càrrec de Miquel Buch, president

per Redacció, Sant Pere de Vilamajor | 13 de febrer de 2015 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto de família dels alcaldes de la comarca del Vallès Oriental Foto: Aj. Sant Pere de Vilamajor

El local municipal de La Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor ha estat el lloc de reunió del Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental, aquest darrer 11 de febrer. A més dels alcaldes de la comarca, també van assistir-hi el president, el gerent i diversos tècnics del Consell Comarcal, el president de l’Associació de Municipis de Catalunya i una delegació de FEMVALLÈS.

L’alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Martí Artalejo, va donar la benvinguda als alcades i els explicà com l’Ajuntament havia pogut rehabilitar la Fàbrica. La reunió, presidida pel Consell Comarcal, va tractar diversos punts de l’ordre del dia. Entre els més destacats foren la presentació dels nous serveis als municipis de l’Associació Catalana de Municipis, a càrrec del seu president, Miquel Buch.

També tingué molta participació dels alcaldes la proposta de FemVallès, presentada pel seu president Antoni Abad, de dotar els dos Vallès d’una estructura política única.

Participació