Digitalitza els negatius de les teves fotos de manera senzilla

Un vídeo explica amb pocs passos el procés a seguir

per Redacció , 27 de gener de 2015 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


La tecnologia ens permet convertir les fotografies analògiques a format digital i emmagatzemar-les al nostre ordinador, a la xarxa, en un llapis de memòria o en altres dispositius similars. Si bé escanejar una imatge és una tasca senzilla, digitalitzar-ne el negatiu sembla, a primer cop d'ull, més complicat. Un vídeo penjat a Youtube recentment mostra una manera casolana i senzilla de fer-ho.


Per dur a terme aquest procés només fa falta una bombeta, una caixa de sabates, cartró, una càmera digital, els negatius d'aquelles fotografies que vulguem digitalitzar, i tenir instal·lat un programa per editar gràfics a l'ordinador.

L'”experiment” consisteix en construir un petit estudi fotogràfic utilitzant alguns dels materials esmentats anteriorment, tal com es pot veure en el vídeo. Un cop obtinguda la imatge del negatiu l'únic que cal fer és retocar-la amb el Photoshop o un editor similar.

 

Participació