Els passos per utilitzar el WhatsApp a través de l'ordinador

per Redacció , 22 de gener de 2015 a les 16:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els dispositius més enllà dels telèfons mòbils era la gran feina pendent de WhatsApp. Amb el llançament d'una pàgina web oficial (web.whatsapp.com), ja es pot utilitzar el servei de missatgeria instantània des d'altres dispositius, com ordinadors i tauletes. De moment, només és compatible amb Windows Phone, Android, BlackBerry i BlackBerry10, però no encara amb iPhone. Quins són els passos que hem de seguir per poder utilitzar el WhatsApp a través de l'ordinador?

1. Actualitzar el WhatsApp. Cal tenir instal·lada la última versió de l'aplicació:

 


2. Seleccionar la opció 'WhatsApp Web' del menú, que porta a una pantalla d'escaneig de codis QR:

 


3. Anar a la pàgina web.whatsapp.com, on hi ha el codi QR s'ha d'escanejar per iniciar sessió al navegador. Podem escollir si volem que el sistema mantingui la sessió oberta:

 
 

4. S'obre una pantalla amb les converses, que es sincronitzen automàticament amb les del mòbil: 
 


Per què WhatsApp Web no funciona en un iPhone?

Normalment el sistema operatiu iOS sempre ha estat el primer en rebre les actualitzacions de WhatsApp. Però aquest cop, tot apunta que l'iPhone no pot, ni podrà, utilitzar la versió web del servei. Segons ha indicat la mateixa companyia, "de moment no som capaços d'oferir el client web als usuaris de iOS degut a les limitacions de la plataforma d'Apple".

A més de les limitacions que Apple imposa als seus desenvolupadors i usuaris, la política de privacitat dels seus productes podria ser un altre factor que impedeix l'intercanvi de dades entre mòbil i ordinador. Si alguna cosa pot ser insegura per l'usuari, el sistema operatiu bloqueja directament la comunicació.

 

Participació