El carrer Pamplona de Mollet es converteix en una zona de vianants

Es valorarà la conversió definitiva del carrer en funció de l’acollida entre el veïnat i la ciutadania

per Redacció , Mollet del Vallès, 21 de gener de 2015 a les 17:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una imatge del Carrer Pamplona. Foto: Aj.Mollet


L’ajuntament de Mollet està treballant al llarg d'aquesta setmana per convertir el carrer de Pamplona en un carrer exclusivament per a vianants. Amb aquesta acció es pretén augmentar les zones per a vianants al centre de la ciutat, tot donant continuïtat a l’actuació iniciada amb els carrers de Granada i Francesc Cambó.

 
Tal com es va fer en els carrers de Granada, Francesc Cambó i Francesc Macià, la vianalització del carrer de Pamplona (entre la rambla Nova i Gaietà Vínzia) es farà sense necessitat d’obres. L’actuació consisteix en modificar la senyalització, instal·lar pilones que impedeixen el pas dels vehicles i col·locar jardineres i mobiliari urbà (com paperers i bancs) per tal que la via es converteixi en un espai agradable i segur per als vianants.

 
De moment, aquesta actuació serà temporal. Segons l’acollida que tingui entre el veïnat i la ciutadania, l’Ajuntament valorarà la conversió definitiva del carrer en espai per als vianants. Amb la mesura es dóna continuïtat a la vianalització dels carrers de Granada i Francesc Cambó amb l’objectiu de potenciar els desplaçaments a peu i ampliar la zona per a vianants al centre de la ciutat, tot recuperant un espai públic per a ús ciutadà entre dues zones comercials importants: la rambla Nova i el carrer de Gaietà Vínzia.

 

Participació