Suspès el judici contra els 15 activistes de la PAH que van ocupar el BBVA de Canovelles

Queda desconvocada la manifestació prevista aquest dilluns davant els jutjats de Granollers

per E.P., Redacció, 16 de gener de 2015 a les 11:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Rafael garcia/PAH Canovelles


Ha estat suspès el judici al qual s'havien d'afrontar 15 membres de la PAH aquest proper dilluns, dia 19 de gener. Tal com ha anunciat la plataforma en un comunicat emès les darreres hores, el judici ha estat "suspès fins a nou avís", degut a què a alguns implicats no els havia arribat, a dia d'avui, la notificació del judici. La notícia provoca que es desconvoqui la manifestació prevista davant dels mateixos jutjats de Granollers.


La justícia havia convocat aquest dilluns en qualitat de denunciats a 15 activistes de la PAH de Canovelles, Parets i Granollers, acusats per l’acció d’ocupació pacífica de l’oficina del BBVA de Canovelles el darrer estiu. La PAH afirma que els activistes volien intercedir "per a què un bebè de set mesos no es quedés sense sostre", mentre que, tal com posen de relleu, "l'agressió d'un altre menor per part de la seguretat contractada pel BBVA queda impune" davant la justícia.
 

 

Participació