1 de 10

Tecnologia i mascotes, una relació cada vegada més real

Segons un informe de IDTechEx, el mercat de “wearables” d'animals superarà els 2.000 milions d’euros a l'any 2025

per Redacció, 15 de gener de 2015 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de gener de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Segons els experts en tecnologia, l’any 2015 serà l’any dels “wearables”. La tendència de les persones a utilitzar aquests dispositius corporals cada vegada és més real. La monitorització de l’exercici físic, les calories cremades o les hores que s’ha dormit són només algunes de les prestacions que es poden mesurar mitjançant aquest dispositius. Tot i això, un altre públic objectiu ha entrat al mercat d’aquests gadgets i són les mascotes.

- Scout 5000, presentat aquest 5 de gener al CES 2015 de Las Vegas és un collaret de Motorola i una de les últimes tendències. El defineixen com “l’smartphone per a gossos” i permet saber la ubicació de l’animal per GPS i rebre avisos quan borda. Té una càmera de vídeo que fa fotografies, Wifi, una bateria de dues setmanes d’autonomia, targeta SD i emet sons d’alta freqüència. Es posarà a la venda al mes de juny per 167 euros.


- Lucky Tag, de l’empresa Fujitsu i només compatible amb les sistema iOS, serveix per gossos i per gats. Es pot mullar i també permet veure la localització, permet seguir la salut de l’animal i hi ha un mapa amb els veterinaris més propers. - Tagg està pensat per controlar on fan les necessitats els gats, establir zones de control, rebre un missatge quan s’allunyi i moltes més utilitats. - StickNFind és un dispositiu de baix cost que consisteix en un adhesiu que fa possible trobar el nostre animal I inclou notificacions per correu electrònic. - Eyenimal és una càmera creada per Dogtek amb una memòria de 4 GB que ofereix l’opció de descobrir en temps real el que fa la mascota. Aquesta mena de dispositius tecnològics, a part de fer més fàcil la convivència entre els animals domèstics i les persones, també són de gran utilitat per zoològics i reserves naturals a l’hora de fer seguiments i administrar fàrmacs. L’any 2025, segons un informe de IDTechEx, el mercat de “wearables” per animals superarà els 2.000 milions d’euros.

 

Participació