Xavier Guijarro, nou cap de colla dels Blaus

Substitueix Àlex Gontan després de quatre anys i presenta tres noves incorporacions a la Junta

per Esteve Plantada , Granollers, 18 de novembre de 2014 a les 11:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La nova junta de la colla dels Blaus de Granollers, amb Xavier Guijarro a dalt, el segon per l'esquerra. Foto: Blaus de Granollers


Els Blaus de Granollers tenen nou cap de colla dels d'aquest diumenge. L'Assemblea de la colla ha decidit que Xavier Guijarro rellevi Àlex Gontan al capdavant de l'entitat i que n'assumeixi les tasques de representació. La Junta també s'ha vist renovada i compta amb 3 noves incorporacions (Mireia Saperas, Oriol Barnet i Cèlia Junqueras).


Xavier Guijarro és membre actiu de la colla des de fa anys i forma part de la Junta gestora de l'entitat des de fa tres anys. Guijarro té 25 anys i és membre de Blautufarra. Per la seva banda, Àlex Gontan ha estat cap de colla al llarg dels darrers quatre anys, en una època que destaca per fites com la tercera festa major consecutiva guanyada (any 2011).

La nova junta compta amb els noms d'Oriol Altimira, Oriol Barnet, Mariona Bellet, Màrius Catafal, Enrique Claramunt, Cèlia Junqueras, Jordi Mas, Arnau Miró, Pau Nualart, Èrica Ruiz, Mireia Saperas i Roger Santaeugènia.

 

 

Participació