Mollet presentarà una moció per demanar una nova moratòria dels desnonaments

També es demana que s'esborri de la suspensió alguns supòsits de vulnerabilitat que impedeixen que s'hi acullin alguns col·lectius

per Redacció, 17 de novembre de 2014 a les 18:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El govern de Mollet presentarà una moció que demana ampliar la moratòria dels desnonaments fins que millori la situació econòmica de les famílies afectades. Aquesta moció serà presentada en el Ple del proper dilluns 24 de novembre.
 

Dos anys després que el govern espanyol aprovés una moratòria dels desnonaments, aquesta mesura no ha servit per solucionar la majoria dels casos. Segons denuncia la PAH, només s’han pogut aturar un 8% dels més de 120.000 casos de desnonament dels darrers dos anys. 
 
La moció que presentarà el govern de Mollet reclama ampliar la moratòria sense un termini temporal, sinó que la mesura ha de ser efectiva des del moment que l’afectat acrediti insolvència econòmica, fins que la recuperi. A més, també es demana que s’elimini de la moratòria alguns supòsits de vulnerabilitat que impedeixen a alguns col·lectius acollir-s’hi.
 

 

Participació