PIMEC informa a les pimes del Vallès Oriental sobre la gestió de la Incapacitat Temporal

El nou protagonisme jurídic que s’atorga a les Mútues pel que fa a la gestió de les baixes laborals serà un dels principals aspectes de la jornada

per Redacció , 21 d'octubre de 2014 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: PIMEC


Debatre els objectius, novetats, àmbit d’aplicació i altres aspectes del Reial Decret que regula la gestió i control dels processos per Incapacitat Temporal a les pimes, és el motiu de la convocatòria que organitza PIMEC Vallès Oriental el proper 21 d’octubre a les 16h a la Sala d’Actes de la delegació de la patronal. 


Com gestionar les baixes acord amb la nova legislació

La jornada es durà a terme conjuntament amb la col·laboració de la Mutua Universal, comptant amb la intervenció de Pedro López de Recalde, director territorial jurídic de Catalunya i Canàries. El nou protagonisme jurídic que s’atorga a les Mútues pel que fa a la gestió de les baixes laborals, serà un dels principals aspectes que es tractaran en aquesta jornada, a més de conèixer la tramitació en els comunicats mèdics i expedició d’altes, així com la determinació de contingències i requeriments als treballadors.


Vicenç Paituví, president de PIMEC al Vallès Oriental ha manifestat que “els nous canvis legislatius en matèria de la gestió i tramitació de les baixes i altes mèdiques, fan d’aquesta jornada una trobada necessària per a totes aquelles pimes amb estructura productiva que necessiten conèixer les noves actuacions que la normativa ofereix”.
 

Les empreses interessades en assistir-hi, es poden inscriure a l’agenda de PIMEC.

 

Participació