Agustí Coromines presenta «Bellavista, ple de vida!», una crònica visual del barri

Més de 400 persones assisteixen a la presentació

per Redacció , Bellavista, 7 d'octubre de 2014 a les 11:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Projecció del documental 'Bellavista, ple de vida!'. Foto: Aj.Les Franqueses


La cercavila de la banda Always Drinking Marching Band va ser el pròleg animat de la presentació popular de 'Bellavista, ple de vida!', un documental que signa el realitzador Agustí Coromines i que retrata la vida del barri a partir de les mirades de diferents veïns i veïnes. El resultat, una crònica històrica de la formació del veïnat.


Després del recorregut de la banda musical pels carrers de Bellavista i arribats a la plaça Major, hi va haver una plantada de bèsties a càrrec del grup de Diables Els Encendraires. A continuació, veïns i veïnes es van asseure al sopar popular, en què cada comensal portava algun plat per compartir. Finalment, a les 21.30 h, la 'Taula d’Entitats per a la Millora de Bellavista' va presentar el documental i va donar pas a la projecció.

La nova obra d'Agustí Coromines


L’assistència de públic va ser un èxit, ja que més de 400 persones van voler veure 'Bellavista, ple de vida!', obra d’Agustí Corominas, cineasta i pedagog granollerí. El director, juntament amb l’alcalde Francesc Colomé; el regidor de Pla de Barris, Juan Antonio Marín; i dos membres de la Taula d’Entitats –Carles Font i Noemí Coma–, va adreçar unes paraules de reconeixement al veïnat que va col·laborar a la realització del documental i va agrair l’assistència al públic que no es va perdre la presentació.

Uns dies abans, el documental es va presentar de manera institucional a Can Font-Centre d’Art i Noves Tecnologies, en presència de les mateixes autoritats i representants, i també de l’historiador Joan Garriga. Ambdós actes van ser organitzats per l’àrea de Pla de Barris i la Taula d’Entitats per a la Millora de Bellavista.

 

Sopar popular de presentación del documental. Foto: Aj.Les Franqueses

 

Participació