Inuncat alerta del risc de fortes pluges al Vallès

per Redacció, 5 d'octubre de 2014 a les 12:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Xipalert


Protecció civil ha emès un comunicat que actualitza l'avís de l'INUNCAT (inundacions a Catalunya). En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, es manté el Pla especial d'emergències per INUNCAT en fase d'Avís.


Segons la informació del Servei Meteorològic de Catalunya es preveu un nou episodi per superació del llindar d’intensitat de pluja de 20 mm en 30 minuts per a diumenge dia 5 d’octubre, des del migdia i fins el vespre, essent les zones de muntanya les que tenen major probabilitat de superar llindars.

Aquest episodi afectarà a les comarques del terç nord-est. A la demarcació de Girona: Ripollès, Garrotxa, Pla de l’Estany, Gironès i La Selva. A la demarcació de Catalunya Central: Bages, Osona, Berguedà i Anoia. A la demarcació de Barcelona: Alt Penedès, Baix Llobregat, Vallès Oriental i Occidental.


La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada serà local i les precipitacions aniran acompanyades de tempesta.

 

Participació