La Zona Esportiva de Llerona estrena nou bar

per Redacció, Llerona | 19 de setembre de 2014 a les 09:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Imatge virtual de les obres un cop enllestides. Foto: Aj.LF

La Zona Esportiva de Llerona, a les Franqueses del Vallès, està remodelant i millorant les seves instal·lacions al llarg d'aquest mes de setembre. En concret, es tracta de la col·locació d’un nou bar amb terrassa i dos lavabos i d’una claraboia que cobrirà el passadís entre vestidors per protegir-lo de la pluja.


El bar i els serveis s’han construit amb uns mòduls prefabricats a la banda est del camp de futbol, a prop de l’accés del públic i al costat d’uns mòduls prefabricats existents. Entre el mòdul del bar i magatzem i el mòdul dels serveis hi haurà una terrassa coberta amb una pèrgola permeable de fusta i acer que farà ombra. Aquests mòduls estaran al nivell del camp de futbol, i aprofitant el desnivell del sòl, a sota s’hi construirà un soterrani que servirà de magatzem. En total, la nova superfície constarà de 43,20 m2.

Es preveu que aquestes incorporacions a les instal·lacions esportives de Llerona estiguin enllestides en la segona setmana d’octubre. La realització del projecte és a càrrec de l’empresa Microarquitectura. Més endavant, segons informa el consistori, s’iniciarà el processó per a la concessió del bar. Plànol de la nova planta de la zona esportiva de Llerona. Foto: Aj.LF

 

Participació