1 de 10

Vilalba Sasserra i Santa Maria de Palautordera, nomenades Vila Florida

S'ha valorat el seu interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i espais sostenibles

per Redacció BaixMontseny, 16 de setembre de 2014 a les 10:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Vilalba Sasserra, Joan Pons, recull el guardó de Vila Florida Foto: CHOC

Els municipis baixmontsenyencs de Santa Maria de Palautordera i Vilalba Sasserra ja són oficialment Viles Florides després que el passat 5 de setembre se'ls concedís el guardó per part de la Canfederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora del moviment. En aquest sentit, l' Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha estat guardonat amb dues Flors d'Honor i l' Ajuntament de Vilalba Sasserra amb una Flor d'Honor.aquesta ha estat la tercera edició de Viles Florides i des dels impulsors del moviment s'ha considerat un èxit ja que de les 19 concessions de guardons que s'havien fet fins ara s'ha passat a 36 municipis i 7 noves categories. L’objectiu final és fer créixer l’interès per la natura i el verd, i afavorir la consciència sobre el medi ambient i la necessitat de viure en espais sostenibles.


L'acte, celebrat a Figueres (Alt Empordà) va ser presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí. L'ajuntament de Santa Maria de Palautordera va ser representat per la regidora de Medi Ambient, Marisol Garcia i el de Vilalba Sasserra pel seu alcalde, Joan Pons.


Marisol Garcia, representant de l'Ajuntament de santa Maria de Palautordera en l'acte de lliurement dels guardons de Viles Florides. Foto: CHOC

 

Participació