Descompte per a les empreses de Granollers que cursin el Màster en Administració i Direcció d’Empreses

Està adreçat a tècnics, directius, emprenedors i propietaris d’empresa que vulguin aprofundir en el coneixement de les ciències de la gestió

per Redacció, 30 de juliol de 2014 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El mes de setembre comença el Màster en Administració i Direcció d’Empreses, impulsat pels campus de Vic i Manresa de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Fruit del conveni de col·laboració de l’Ajuntament de Granollers i aquesta Universitat els granollerins i les granollerines poden gaudir d’un descompte del 10 % en el cas de voler cursar aquest màster.

El Màster en Administració i Direcció d’Empreses està adreçat a tècnics, directius, emprenedors i propietaris d’empresa que vulguin aprofundir en el coneixement de les

ciències de la gestió, sense oblidar avançar en el domini de cadascuna de les àrees de l’empresa.

Cèsar Duch, professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC, presentarà el Màster a Granollers, dimecres 17 de setembre a les 17 h a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses.

 

Participació