«Estic convençut que la condemna per la repintada és una sanció política»

Andreu Vilà, un dels vuit condemnats a pagar per la repintada del mur independentista de Cardedeu, denuncia motivacions polítiques en una entrevista que publica avui El Periódico

per Redacció , 11 de juliol de 2014 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Andreu Vilà, entrevistat aquest divendres a El Periódico, és el primer dels asseguts davant el mur, a l'esquerra.

El mural independentista de Cardedeu segueix sent un dels temes de conversa del moment. I no només a la nostra comarca, tal com demostra El Periódico en la seva contraportada a l'edició d'aquest mateix divendres, on publica una sucosa entrevista a l'Andreu Vilà, un dels vuit condemnats a pagar 7.640,40 € a Adif per la repintada del mur.


En aquesta entrevista, Vilà es mostra totalment convençut que la condemna respòn a motivacions polítiques: "Estic totalment convençut. Si en lloc de pintar una estelada haguéssim pintat una altra cosa no hauria passat res". Amb tot, i malgrat la condemna, Vilà expressa un ferm compromís amb els fets: "si s'ha de tornar a pintar estaré allà. No podem seguir ajupint el cap".

"Durant 30 anys aquest mur ha sigut un espai de reivindicació", conclou Vilà, que afegeix que "per a nosaltres ha de seguir sent així, un espai on poder expressar en llibertat un sentiment i denunciar les injustícies".

 

Participació