Els Xics de Granollers fan la segona clàssica de 8

La diada de l'Ascensió viu una bona jornada amb Els Sagals i els Castellers de la Sagrada Família

per Gerard Recasens, 1 de juny de 2014 a les 22:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diada de l’Ascensió celebrada aquest migdia a Granollers ha acabat amb la segona clàssica de vuit dels Xics de Granollers d’aquest curs; la primera a la Diada de l’Ascensió per als vallesans.

Els tres castells que s’han pogut veure a la plaça de la Porxada de Granollers diumenge 1 de de juny per part dels Xics de Granollers han estat 3 de 8 (el tercer de l’any), 4 de 8 (el tercer de l’any) i 2 de 7 (la sisena de l’any). És la millor actuació que la colla fa a l’Ascensió, una de les cites principals de la temporada castellera a casa.


Feia 7 anys que els Xics no descarregaven el 3 de 8 a Granollers i en només una ocasió per l’Ascensió el 3 de 8 es va carregar, l’any 2007. Amb els 2 castells de 8 descarregats avui els Xics han descarregat en tota la seva història 99 castells de 8 pisos.

Els Sagals d’Osona han tingut en el 3 de 8 el seu millor castell. Els Castellers de la Sagrada Família han tornat a fer extensible el seu domini del 3 de 7 aixecat per sota.


Xics de Granollers: 3 de 8, 4 de 8, 2 de 7.

Castellers de la Sagrada Família: 3 de 7 aixecat per sota, 4 de 7 amb l’agulla, 3 de 7.


Sagals d’Osona: intent desmuntat de 3 de 8, 3 de 8, 2 de 7, intent desmuntat de 4 de 8, 5 de 7.

 

Participació