«PP, Ciutadans i el PSC estem vivint crispació a Catalunya»

VÍDEO: Intervenció a TV de Jaime Gelada després de la denúncia de les pintades contra el PP a twitter

per Redacció , 22 de maig de 2014 a les 19:25 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Les pintades amb amenaces contra el PP aparegudes al parc de Ponent de Granollers porten cua, almenys en alguns mitjans de comunicació de l'estat espanyol, tal com demostra la intervenció que el regidor del PP a Cardedeu, Jaime Gelada, va fer aquest dimarts a Intereconomia TV.


Tal com es veu al principi de l'enregistrament, el presentador comença assegurant que a Catalunya, "en comptes d'utilitzar les xarxes socials, utilitzen directament les parets". Tot seguit, Gelada mostra la seva preocupació pel fet, "que no és només aquest acte [per les pintades], sinó molts més", tant en la nostra comarca "com a Catalunya". 

Gelada també destaca, en la seva intervenció, la celeritat de l'ajuntament de Granollers, cosa "que l'honora, ja que la va esborrar immediatament". I, tot seguit, afegeix que "estem vivint crispació a Catalunya", en especial el "PP, Ciutadans i una part del PSC".

 

Participació