Els Xics de Granollers completen el 4 de 8 al Temps de Flors de Girona

per Gerard Recasens, 18 de maig de 2014 a les 21:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El 3 de 8 dels Xics de Granollers. Foto: Twitter @mfaucha


Els Xics de Granollers, els Marrecs de Salt i els Castellers de Sabadell han actuat aquest migdia a Girona en motiu de la mostra Temps de Flors. En el seu torn, la colla castellera del Vallès Oriental continua amb el seu gran inici de temporada i ha completat el 4 de 8, un 2 de 7 i el 3 de 8, tots descarregats. La colla s’anota la clàssica de 8 i torna a superar-se una vegada més.

La colla de Granollers, que està seguint un intens programa d'assaigs, ha anunciat que el proper divendres 23 de maig s’ha convocat un assaig especial per continuar preparant grans castells com la torre de 8 amb folre.


D'altra banda, els Marrecs de Salt han estrenat el primer castell de 8 de la temporada. Ho han fet amb el 3 de 8, que ha quedat en carregat. Els Castellers de Sabadell també han descarregat els dos castells bàsics de 8. Aquests han estat tots els castells de l'actuació:

Xics de Granollers: 2 de 7, 3 de 8, 4 de 8.


Marrecs de Salt: 2 de 7, 3 de 8 carregat, 7 de 7.

Castellers de Sabadell: 3 de 8, 4 de 8, 7 de 7.

 

Participació